LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 20
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
dragonsås, gelé, potatispuré
-
Fisk: Rödcurry scampi
zucchini, jasminris
-
Veg: Vårlig risotto
sparris, morot, persiljerot, ramslök
Tisdag
-
Kött: Fläsknoisette
fylld med svamp o parmesan med grönpepparsås, rostad potatis
-
Fisk: Stekt havskatt
gremolata, skaldjursrisotto
-
Veg: Vårlig risotto
sparris, morot, persiljerot, ramslök
Onsdag
-
Kött: Wallenbergare
skirat smör, rödvinssky, ärtor, lingon, potatismos
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Vårlig risotto
sparris, morot, persiljerot, ramslök
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
chilibea, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta (bouillabaisse)
torsk, scampi, räkor, krutonger, aioli
-
Veg: Rostade rotfrukter
tzatsiki, chilibea, zucchini
Fredag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
bea, rödvinssås, tärnad potatis
-
Fisk: Panerad koljafile
dillmayo, citron, kokt potatis
-
Veg:Rostade rotfrukter
tzatsiki, chilibea, zucchini