LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 19
Måndag
-
Kött: Marinerad kycklinglårfilé
örtsås, vitlökschampinjoner, potatispuré
-
Fisk: Pocherad torskfilé
brynt smör, pepparrot, räkor, kokt potatis
-
Veg: Stekt panerad portabello
tryffelaioli, rostade rotgrönsaker
Tisdag
-
Kött: Kalvfärsbiffar
parmesan, soltorkad tomat, skysås, tryffelrisotto
-
Fisk: Pankostekt laxfilé
teriyaki, udonnudelsallad, sweetbasilpesto
-
Veg: Stekt panerad portabello
tryffelaioli, rostade rotgrönsaker
Onsdag
-
Kött: Thaiköttbullar
med jordnötsås, gurksallad, jasminris
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Stekt panerad portabello
tryffelaioli, rostade rotgrönsaker
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
cafe de paris smör, rödvinssås, tärnad potatis
-
Fisk: Laxfylld rödspättafilé
champagnesås, spenat, jasminris
-
Veg: Lasagne
zucchini, morot, rotselleri, basilika, parmesan
Fredag
-
Kött: Lasagne al forno
parmesan, ruccola, basilikaolja
-
Fisk: Fiskgryta
saffran, scampi, räkor
-
Veg: Lasagne
zucchini, morot, rotselleri, basilika, parmesan