LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 21
Måndag
-
Kött: Basilikastekt kycklinglårfile
portabello, tryffel, risotto
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
sparris, parmesan, potatismos
-
Veg: Rotfruktsgratäng
färnkålscrudité, västerbottenost
Tisdag
-
Kött: Thai köttbullar
sweetbasil, jordnötsås, udonnudelsallad
-
Fisk: Fisk o skaldjursqueneller
saffranssås, pilaffris
-
Veg: Rotfruktsgratäng
färnkålscrudité, västerbottenost
Onsdag
-
Kött: Helstekt fläskfilé
bea, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Rotfruktsgratäng
färnkålscrudité, västerbottenost
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
tryffelmayo, rödvinssås, rostad potatis
-
Fisk: Pocherad laxfilé
hummerhollandaisesås, pommes duchesse
-
Veg: Falafel
orientalisk sallad, friterad bröd, hummus, muhammara
Fredag
-
Kött: Boeuf bourguignon
smålök, bacon, champinjoner, potatispuré
-
Fisk: Gravad lax
med dill o sikromstuvad potatis, sidosallad
-
Veg: Falafel
orientalisk sallad, friterad bröd, hummus, muhammara