LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 17
Måndag
-
Kött: GLAD PÅSK
-
Fisk: GLAD PÅSK
-
Veg: GLAD PÅSK
Tisdag
-
Kött: Kyckling rödcurry
med thai basilika, lime, koriander, jasminris
-
Fisk: Fiskgratäng
champinjoner, parmesan, potatismos
-
Veg: Rödcurry
blomkål, broccoli, thai basilika, jasminris
Onsdag
-
Kött: Italienska köttbullar
med salviasky, parmesan, basilikaolja, sparrisrisotto
-
Fisk: Ugnsbakad laxfilé
med skagenröra,vitvinssås, citron, kokt potatis
-
Veg: Rödcurry
blomkål, broccoli, thai basilika, jasminris
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
parmesan o vitlöksmör, rödvinssås, tärnad potatis
-
Fisk: Pocherad torskfilé
saffransås, brunoise grönsaker, pilaffris
-
Veg: Broccoli o fetaostgratäng
Fredag
-
Kött: Yakiniku (entrecoté)
teriyakisås, kimchi, vårlök japansk ris
-
Fisk: Stekt torskfilé
gubbröra o sikrom, vitvinsås, kokt potatis
-
Veg: Broccoli o fetaostgratäng