LUNCHMENY 11:00-14:00
V.8
Måndag
-
Kött: Biff ala lindström
med persiljesmör, rödvinssås & stekt potatis
-
Fisk: Asiabakad skrejtorsk
med udonnudlar, pac choi & kokossås
-
Veg: Moussaka
med aubergine, zucchini och rostad paprika
Tisdag
-
Kött: Biffstroganoff
med pilaffris
-
Fisk: Stekt koljafilé
med vitvinsås, gubbröra & kokt potatis
-
Veg: Moussaka
med aubergine, zucchini och rostad paprika
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med ruccola & parmesan
-
Fisk: Pocherad regnbåge
med örthollandaisesås & duschessepotatis
-
Veg: Moussaka
med aubergine, zucchini och rostad paprika
Torsdag
-
Kött: Ädelostfylld kycklingbröst
med rostad vitlök, casareccepasta & rödvinsky
-
Fisk: Koljafilé beurre noisette
med rostad rotselleripuré
-
Veg: Rostad spetskål
med blomkålspuré, confierade cocktailtomater & friterad kapris
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med vitlöksmör, rödvinssås & tärnad potatis
-
Fisk: Fisk & skaldjurs "queneller"
med hummersås, juliennegrönsaker & potatispuré
-
Veg: Rostad spetskål
med blomkålspuré, confierade cocktailtomater & friterad kapris