LUNCHMENY 11:00-14:00
V.6
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara deluxe
med marinerad kyckling och parmesan
-
Fisk: Pocherad lax escalope
med brynt smör hollandaise och stekt broccoli
-
Veg: Svampgulasch
med macaroni och pepparrotsfärskost
Tisdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré BBQ
med rödvinssås, coleslaw och klyftpotatis
-
Fisk: Färserad Koljafilé
med juliennegrönsaker och saffransås
-
Veg: Svampgulasch
med macaroni och pepparrotsfärskost
Onsdag
-
Kött: Kalvstek provencal
med rödvinssås och potatisgratäng
-
Fisk: Laxcanneloni
med fänkål och dill
-
Veg: Svampgulasch
med macaroni och pepparrotsfärskost
Torsdag
-
Kött: Majskyckling
med duxellröra, rostadvitlök bourgogne
-
Fisk: Stekt kungsflundra meuniere
med kycklingmayo, citron och kapris
-
Veg: Wokade grönsaker med udonnudlar
ägg, sötchili, thaisoya o kokos
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med ärtor, lingon rödvinssky och potatispuré
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris, ananas och curry
-
Veg: Wokade grönsaker med udonnudlar
ägg, sötchili, thaisoya o kokos