LUNCHMENY 11:00-14:00
V.50
Måndag
-
Kött: Färskost-örtfylld fläskytterfilé
med potatispuré & rödvinssås
-
Fisk: Stekt sejfilé
med gubbröra & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto & brynt smör
Tisdag
-
Kött: Basilika & soltorkadtomat fylld kycklingrulle
med rostad vitlök & pasta
-
Fisk: Queneller
med vitvinssås & pilaffris
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto & brynt smör
Onsdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med stråpotatis, chili-bearnaise & rödvinssås
-
Fisk: Torsk
med udonnudlar, sweet chilipesto & chili dippsås
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto & brynt smör
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med råstekt potatis & provencalsmör
-
Fisk: Fisk & Skaldjurskastrull
med saffran
-
Veg: Fetaoast gratinerade rödbetor
med guacamole & majsplättar
Fredag
-
Kött: Köttbullar
med gräddsås, lingon, saltgurka & potatispuré
-
Fisk: Rödspätta
med hollandaisesås & rotfrukter
-
Veg: Fetaoast gratinerade rödbetor
med guacamole & majsplättar