LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 5
Måndag
-
Kött: Rödcurry kyckling
med portabello, citrongräs, koriander, jasminris
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris, parmesan, potatismos
-
Veg: Grillad spetskål
med persiljerotpuré, picklad karljohansvamp, friterad kapris
Tisdag
-
Kött: Oxrullader
med dijonsenap, bacon, lingon, potatispuré
-
Fisk: Stekt koljafilé
med remouladsås, brunoise grönsaker, kokt potatis
-
Veg: Grillad spetskål
med persiljerotpuré, picklad karljohansvamp, friterad kapris
Onsdag
-
Kött: Italienska kalvköttbullar
med salviasky, basilika, parmesan, tryffelrisotto
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Grillad spetskål
med persiljerotpuré, picklad karljohansvamp, friterad kapris
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med saffran, torsk, scampi, aioli
-
Veg: Lasagne
rostad paprika, zucchini, parmesan
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med rödvinssås, cafe de paris smör, gratinerad bakpotatis
-
Fisk: Scampi indiana
med paprika, ananas, pilaffris
-
Veg: Lasagne
rostad paprika, zucchini, parmesan