LUNCHMENY 11:00-14:00
V.49
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med rödvinssås, bea, rostad potatis
-
Fisk: Glacerad jumbosejfilé
med chili, koriander, saffran, kokos o limesås & jasminris
-
Veg: Tryffelpasta
med spetskål, basilikaolja & parmesan
Tisdag
-
Kött: Fyllda oxrullader
gräddsås, gelé, saltgurka, kokt potatis
-
Fisk: Pocherad koljafilé
räkor, pepparrot, brynt smör, dill o gräslök & kokt potatis
-
Veg: Tryffelpasta
med spetskål, basilikaolja & parmesan
Onsdag
-
Kött: Wallenbergare
potatispuré, lingon, ärtor, rödvinssky & skirat smör
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Libanesisk tallrik
med ostrullar, falafel, spenatpiroger, muhammara, hummus & tabbouleh
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med vitlökssmör, rödvinssås råstekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
aioli & krutonger
-
Veg: Libanesisk tallrik
med ostrullar, falafel, spenatpiroger, muhammara, hummus & tabbouleh
Fredag
-
Kött: Tjocka BBQ ribs
coleslaw, bakpotatis& kryddsmör
-
Fisk: Asiabakad torskfilé
med pilaffris & vitvinssås
-
Veg: Libanesisk tallrik
med ostrullar, falafel, spenatpiroger, muhammara, hummus & tabbouleh