LUNCHMENY 11:00-14:00
V.49
Måndag
-
Kött: Pasta
med marinerad kyckling, rostad vitlök & pesto rosso
-
Fisk: Pocherad koljafile
med vitlöksspenat, hollandaise & färsk potatis
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, pesto rosso & spenat
Tisdag
-
Kött: Schnitzel Cordon Bleu
med schalottenlök-sky & rostad potatis
-
Fisk: Thailändska fiskfärsbiffar
med jasminris, kokossås & gurksallad
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, pesto rosso & spenat
Onsdag
-
Kött: Dansk sjömansbiff (pannbiff)
med potatis
-
Fisk: Gräddig fisk & skaldjursgryta
med saffran & lime
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, pesto rosso & spenat
Torsdag
-
Kött: Helstekt nattbakad fläskkarré
med bearnaisesås & rostad potatis
-
Fisk: Smörstekt Rödspättafilé
med smögenröra & kokt potatis
-
Veg: Portabello risotto
med confit tomat & parmesan
Fredag
-
Kött: Biff Rydberg (oxfilé)
med äggula, lök & tärnad stekt potatis
-
Fisk: Argentinska rödräkor på spett
med spenat-caesarsallad
-
Veg: Portabello risotto
med confit tomat & parmesan