LUNCHMENY 11:00-14:00
V.44
Måndag
-
Kött: Pasta
med marinerad kyckling, rostad vitlök & soltorkad-tomat pesto
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta
med saffran
-
Veg: Spetskål
med rotselleri puré, portabello svamp & bryntsmör
Tisdag
-
Kött: Bacon lindad köttfärslimpa
med gräddsås, svartvinbärsgele, saltgurka & stekt potatis
-
Fisk: Thai Fish Cakes
med jordnötssås, gurksallad & jasmin ris
-
Veg: Spetskål
med rotselleri puré, portabello svamp & bryntsmör
Onsdag
-
Kött: Nattbakad Fläskkarré
med päronchutney, råstekt potatis & ingefärasky
-
Fisk: Stekt rödspätta
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Spetskål
med rotselleri puré, portabello svamp & bryntsmör
Torsdag
-
Kött: Schnitzel Cordon Bleu
med klyftpotatis & rödvinssås
-
Fisk: Gratinerad sejrygg
med svamp-parmesan rotfruktspuré & friterad kapris
-
Veg: Mousakka
med aubergine, zucchini & potatis
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med potatispuré, ärtor & lingon
-
Fisk: Gravad lax
med löjroms-potatis, sallad & citron
-
Veg: Moussaka
med aubergine, zucchini & potatis