LUNCHMENY 11:00-14:00
V.43
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika olja
-
Fisk: Thai fishcakes
med kokossås, jasminris & broccoli
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, brynt smör
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med gorgonzolasås, råstekt potatis & tomatsallad
-
Fisk: Jumbosej
med hollandaisesås, musselbuljong & krossad potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, brynt smör
Onsdag
-
Kött: Helstekt Ryggbiff
med potatisgratäng, rödvinssås
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, brynt smör
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås rostad potatis
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
västerbottenost, vitvinssås
-
Veg: Västerbottenpaj
med örtsallad
Fredag
-
Kött: Lyx pytt i panna
med dijongrädde & redbetor
-
Fisk: Pocherad sejrygg
med pepparrot, bryntsmör, räkor, gräslök & kokt potatis
-
Veg: Västerbottenpaj
med örtsallad