LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 40
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med bea, rödvinssås, rostad potatis
-
Fisk: Fiskgratäng
med champinjoner, parmesan, potatismos
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleripuré, picklad kantarell
Tisdag
-
Kött: Biff sauté
med grönpeppar, dragon, pilaffris
-
Fisk: Pocherad koljafilé
brynt smör, pepparrot, räkor, kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleripuré, picklad kantarell
Onsdag
-
Kött: Italienska kalvköttbullar
med salviasky, soltorkad tomat, basilika, parmesan, kantarell risotto
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleripuré, picklad kantarell
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med parmesansmör, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Bouillabaisse
med torsk, musslor, scampi, aioli
-
Veg: Broccoli o västerbotten gratäng
med rostade rotfrukter
Fredag
-
Kött: Texas chili
med nachos, guacamole, salsa, ris
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med udonnudelsallad, soya, sweet basil chili sås
-
Veg: Broccoli o västerbotten gratäng
med rostade rotfrukter