LUNCHMENY 11:00-14:00
V.40
Måndag
-
Kött: Pasta bolognese
med parmesan
-
Fisk: Thaibakad jumbosejfilé
med currysås & jasminris
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, brynt smör & purjolök
Tisdag
-
Kött: Örtiga kalvfärsbiffar
med potatisgratäng & rödvinssås
-
Fisk: Pocherad torskfilé
med saffranssås, juliennegrönsaker & potatismos
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, brynt smör & purjolök
Onsdag
-
Kött: Plankstek (ryggbiff)
med duschessepotatis, rödvinssås, bea
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med remouladsås & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, brynt smör & purjolök
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med grönpepparsås, rostad potatis & vitlöksspenat
-
Fisk: Laxwallenbergare
med skaldjurssås, ärtor & potatismos
-
Veg: Gnocchi
med oliver, soltorkad tomat, vitvin & parmesan
Fredag
-
Kött: Biff a la rydberg (oxfilé)
med pepparrotsgrädde, rödvinssky, äggula
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
i hummersås & västerbottenost
-
Veg: Gnocchi
med oliver, soltorkad tomat, vitvin & parmesan