LUNCHMENY 11:00-14:00
V.40
Måndag
-
Kött: Pasta
med kycklingbröst, grönpesto & friterad kapris
-
Fisk: Tomat & olivbakad sejrygg
med basilika-aioli & ris
-
Veg: Västerbottenpaj
med kantareller & blomkål
Tisdag
-
Kött: Rödcurry
med biff, zucchini, sockerärtor & jasminris
-
Fisk: Fiskgratäng
med kantareller & duschesepotatis
-
Veg: Västerbottenpaj
med kantareller & blomkål
Onsdag
-
Kött: Pannbiff
med gorgonzolasås & råstekt potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris & ananas
-
Veg: Västerbottenpaj
med kantareller & blomkål
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med persiljesmör, rödvinssås, klyftpotatis & ärtor
-
Fisk: Lax Wallenbergare
med potatispuré & bryntsmör
-
Veg: Pasta bolognese
med rotfrukter, parmesan & basilika
Fredag
-
Kött: Yakiniku
med kimchi, ris & teriyakisås
-
Fisk: Bouillabaisse
med musslor & rödräkor
-
Veg: Pasta bolognese
med rotfrukter, parmesan & basilika