LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 4
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
fylld med bacon, champinjoner, parmesan med grönpepparsås, tärnad potatis
-
Fisk: Pocherad jumbosejfilé
med skaldjursbeurre blanc, potatispuré, juliennegrönsaker
-
Veg: Sparrisrisotto
med grillad portabello, soltorkad tomat, parmesan
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med bea, rödvinssås, potatisgratäng
-
Fisk: Rödcurry scampi
med thaibasilika, koriander, limeblad, jasminris
-
Veg: Sparrisrisotto
med grillad portabello, soltorkad tomat, parmesan
Onsdag
-
Kött: Wallenbergare
skirat smör, rödvinssky, ärtor, lingon, potatismos
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Sparrisrisotto
med grillad portabello, soltorkad tomat, parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med parmesansmör, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med brynt smör, räkor, pepparrot, spetskål, kokt potatis
-
Veg: Falafel
med paprikajuice, limeyoghurt, saffransris
Fredag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan, ruccola, basilikaolja
-
Fisk: Currystekt torskfilé
med musselhollandaisesås, spenat, potatispuré
-
Veg: Falafel
med paprikajuice, limeyoghurt, saffransris