LUNCHMENY 11:00-14:00
V.38
Måndag
-
Kött: Jalapeno cheesebomb
med stuvad potatis
-
Fisk: Fiskgratäng
med torsk, västerbottenost, kantareller & potatismos
-
Veg: Pasta arrabiata
med burrata, basilika & parmesan
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med lök, skysås, lingon & kokt potatis
-
Fisk: Jumbosejfilé
med ostronhollandaisesås, spenat & kokt potatis
-
Veg: Pasta arrabiata
med burrata, basilika & parmesan
Onsdag
-
Kött: Vårkyckling
med höstprimörer & rödvinssås
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Pasta arrabiata
med burrata, basilika & parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, bea, & rostad potatis
-
Fisk: Rödspätta rullade
med champagnesås, crudité på persiljerot & pilaffris
-
Veg: Falafel
med saffransris, limeyoghurt & paprikajuice
Fredag
-
Kött: Korvstroganoff
med jasminris
-
Fisk: Stekt regnbågsfilé
med gubbröra, cremé fraiché, gräslök & kokt potatis
-
Veg: Falafel
med saffransris, limeyoghurt & paprikajuice