LUNCHMENY 11:00-14:00
V.37
Måndag
-
Kött: Carbonara
med basilika & parmesan
-
Fisk: Pocherad jumbosejfile
med kapris, rödbetor, brynt smör & kokt potatis
-
Veg: Wokad broccoli
med spenat, äggnudlar, chili & thaibasilika
Tisdag
-
Kött: Baconlindad köttfärslimpa
med gräddsås, pressgurka, gele & kokt potatis
-
Fisk: Örtbakad koljafile
med stuvad purjolök & krossad potatis
-
Veg: Wokad broccoli
med spenat, äggnudlar, chili & thaibasilika
Onsdag
-
Kött: Nollettans burgare
med tryffelmayo, lök, krispsallad, cheddar & klyftpotatis
-
Fisk: Stekt rödspätta
med skagenröra, pepparrot & kokt potatis
-
Veg: Wokad broccoli
med spenat, äggnudlar, chili & thaibasilika
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, vitlökssmör, ärtor, citron & rostad potatis
-
Fisk: Bouillabaisse
med aioli & krutonger
-
Veg: Stekt bakad rotselleri
med kantarellcreme & västerbottenost
Fredag
-
Kött: Kalvsaute
med kantareller, smålök & potatispure
-
Fisk: Caesarsallad
med scampispett & bacon
-
Veg: Stekt bakad rotselleri
med kantarellcreme & västerbottenost