LUNCHMENY 11:00-14:00
V.37
Måndag
-
Kött: Oxfilé stroganoff
med ris & vitlökschampinjoner
-
Fisk: Ugnsbakad laxfilé
med spenat, vitvinssås & kokt potatis
-
Veg: Höstsvamp risotto
med parmesan & rostad persiljerot
Tisdag
-
Kött: Stekt fläsknoisette
med café de paris smör & rostad klyftpotatis
-
Fisk: Lättrimmad sejrygg
med kantareller, gräslökssås & kokt potatis
-
Veg: Höstsvamp risotto
med parmesan & rostad persiljerot
Onsdag
-
Kött: Fylld kycklingbröst
med pappardellepasta & rödvinssås
-
Fisk: Kräftfylld strömming
med kräftsmör, potatismos & krondill
-
Veg: Höstsvamp risotto
med parmesan & rostad persiljerot
Torsdag
-
Kött: Skomakarlåda ( Oxfilé )
med bacon, purjolök, potatispuré & rödvinssås
-
Fisk: Stekt rödspätta
med friterad kapris, skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Saltbakad rotselleri i panko
med basilika majonnäs & rostad paprika
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med konjaklingon, ärtor, potatismos & rödvinssås
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta
med aioli
-
Veg: Saltbakad rotselleri i panko
med basilika majonnäs & rostad paprika