LUNCHMENY 11:00-14:00
V.34
Måndag
-
Kött: Bacon o tryffel pasta
med parmesan & purjolök
-
Fisk: Gratinerad jumbosej
med champinjoner & potatismos
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotmos, brynt smör, chili & vitlök
Tisdag
-
Kött: Kycklingcurry
med basmatiris
-
Fisk: Laxcannelloni
med paprika & parmesan
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotmos, brynt smör, chili & vitlök
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med små lök, bacon & potatismos
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotmos, brynt smör, chili & vitlök
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Fylld rödspätta
med hummersås, jasminris & sockerärtor
-
Veg: Västerbotten o kantarellpaj
med sidosallad
Fredag
-
Kött: Yakiniku
med kimchi, vårlök, teriyakisås & japansk ris
-
Fisk: Regnbågslax
med hollandaisesås, primörer & citron
-
Veg: Västerbotten o kantarellpaj
med sidosallad