LUNCHMENY 11:00-14:00
V.34
Måndag
-
Kött: Biff rödcurry
med jasminris & thaibasilika
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med kantarellsås & potatismos
-
Veg: Spetskål
med persiljerotspuré, tomat confit & basilika
Tisdag
-
Kött: Krispig kyckling klubbfilé
med dragonsås & fylld gratinerad bakpotatis
-
Fisk: Stekt panerad rödspätta
med smögenröra & färsk potatis
-
Veg: Spetskål
med persiljerotspuré, tomat confit & basilika
Onsdag
-
Kött: Biff ala Lindström
med persiljesmör & rostad potatis
-
Fisk: Pocherad Långafilé
med kräftsås, västerbotten & potatispuré
-
Veg: Spetskål
med persiljerotspuré, tomat confit & basilika
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med parmesansmör, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Fisk & Skaldjurs queneller
med pilaffris & vitvinssås
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole
Fredag
-
Kött: Fläskfilé Black and White
med rostad klyftpotatis, rödvinssås & bearnaisesås
-
Fisk: Gravad lax
med sikrom-dillstuvad potatis & sidosallad
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole