LUNCHMENY 11:00-14:00
V.34
Måndag
-
Kött: Stekt fläsk
med löksås & kokt potatis
-
Fisk: Gräddig fiskgryta
med räkor, sejfilé & rotfrukter
-
Veg: Pasta
med kronärtskocka, spenat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Oxjärpar
med kantarellsås, svartvinbärsgele & kokt potatis
-
Fisk: Lenrimmad Lax
med sikrom & dillstuvadpotatis
-
Veg: Sparrisrisotto
med portabellosvamp
Onsdag
-
Kött: Pasta Carbonara
med parmesan & basilikaolja
-
Fisk: Stekt kummelfilé
med gubbröra, citvinscremé & kokt potatis
-
Veg: Västerbottenpaj
med syltade kantareller
Torsdag
-
Kött: Wallenbergare
med potatispuré, lingon, ärtor & rödvinssås
-
Fisk: Scampi
med sweet chili, asiapesto & udonnudlar
-
Veg: Stekt ris
med broccoli, blomkål, sweet chili & sesamolja
Fredag
-
Kött: Biff rydberg
med ägggula, pepparrtosgrädde, rödvinssås & tärnad potatis
-
Fisk: Pocherad regnbågslax
med hollandaisesås & höst primörer
-
Veg: Rotfruktsgratäng
med parmesan & rostad vitlök