LUNCHMENY 11:00-14:00
V.33
Måndag
-
Kött: Grillad kycklingklubbfilé
med barbequesås, gratinerad bakpotatis & coleslaw
-
Fisk: Fiskgratäng
med parmesan & räkor
-
Veg: Kantarellrisotto
med confit tomat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med lök rödvinssås, rårörda lingon & pressgurka
-
Fisk: Stekt torsk
med skagenröra & kokt färskpotatis
-
Veg: Kantarellrisotto
med confit tomat & parmesan
Onsdag
-
Kött: Nattbakad gårdkarré
med rostad potatis & chili bearnaisesås
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med saffranssås & potatismos
-
Veg: Kantarellrisotto
med confit tomat & parmesan
Torsdag
-
Kött: Biff stroganoff
med pilaffris
-
Fisk: Lax Wallenbergare
med bryntsmör, potatismos & citron
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & avokado
Fredag
-
Kött: Kalvytterfilé
med kantarellrisotto,örtsmör & rödvinssås
-
Fisk: Fyllda rödspätta rullader
med kräftsås & potatispuré
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & avokado