LUNCHMENY 11:00-14:00
V.27
Måndag
-
Kött: Pasta med knaperstekt bacon
skogschampinjoner & parmesan
-
Fisk: Gratinerad sejrygg
med räksås, potatispuré & dill
-
Veg: Currygryta
med blomkål, sötpotatis, kålrot & jasminris
Tisdag
-
Kött: Oxjärpar
med dragon o dijonsås & stekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjurskastrull
med saffran, curry & jasminris
-
Veg: Currygryta
med blomkål, sötpotatis, kålrot & jasminris
Onsdag
-
Kött: Lök o ostfylld kycklingclubfilé
medrödvinssås & spansk potatisgratäng
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Currygryta
med blomkål, sötpotatis, kålrot & jasminris
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med bea , rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Pocherad rödspätta
med vermoutsås, ärtor & ris
-
Veg: Tortelini
med gorgonzola & petit poi (gröna ärtor)
Fredag
-
Kött: Yakiniku
med kimchi, vårlök, japansk ris & sesamfrön
-
Fisk: Pokebowl (tonfisk)
med kimchi, vårlök, ponzusås & japansk ris
-
Veg: Tortelini
med gorgonzola & petit poi (gröna ärtor)