LUNCHMENY 11:00-14:00
V.26
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med champinjonsås, lingon & kokt potatis
-
Fisk: Rimmad lax
med dillstuvad potatis & sallad
-
Veg: Risotto
med tryffel, svamp & tomat confit
Tisdag
-
Kött: Kycklinglårfilé
med rostad potatis & provencal bea
-
Fisk: Pankostekt jumbosej
med remouladsås & färsk potatis
-
Veg: Risotto
med tryffel, svamp & tomat confit
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med tomat, basilika & parmesan
-
Fisk: Stekt strömming
med brynt smör, potatispuré & citron
-
Veg: Risotto
med tryffel, svamp & tomat confit
Torsdag
-
Kött: Schnitzel deluxe
med friterad kapris, tryffelmayo & potatis
-
Fisk: Scampispett
med udonnudlar, söt chili & soya
-
Veg: Risotto
med tryffel, svamp & tomat confit
Fredag
-
Kött: Filé mignon black and white
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta bouillabaisse
med musslor, räkor, lax, kolja & saffransaioli
-
Veg: Risotto
med tryffel, svamp & tomat confit