LUNCHMENY 11:00-14:00
V.25
Måndag
-
Kött: Marinerad kycklingbröst
med currypasta & paprika
-
Fisk: Gratinerad jumbosejfile
med potatispuré & parmesan
-
Veg: Rostad vitlökspasta
med soltorkad tomat & zucchini
Tisdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med stekt potatis, bea & rödvinssås
-
Fisk: Fisk o skaldjursbiffar
med kokos o limesås & jasminris
-
Veg: Rostad vitlökspasta
med soltorkad tomat & zucchini
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med tryffelrisotto, salviasky, parmesan & basilika
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Tryffelrisotto
med bakad spetskål & parmesan
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med tryffelmayo , rödvinssås & stekt kulpotatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med saffran, potatis & aioli
-
Veg: Tryffelrisotto
med bakad spetskål & parmesan
Fredag
-
Kött: GLAD MIDSOMMAR
-
Fisk: GLAD MIDSOMMAR
-
Veg: GLAD MIDSOMMAR