LUNCHMENY 11:00-14:00
V.24
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med champinjonsås, svartvinbärsgelé & kokt potatis
-
Fisk: Smörstekt torsk
med caesaraioli, färsk potatis & sparris
-
Veg: Risotto
med sommarprimörer, tryffel & parmesan
Tisdag
-
Kött: Rödbiffcurry
med jasminris, thaibasilika & sockerärtor
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med spetskål, citronsmörsås &
-
Veg: Risotto
med sommarprimörer, tryffel & parmesan
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan, basilika & ruccola
-
Fisk: Queneller
med örtris, vitvinsås & spenat
-
Veg: Risotto
med sommarprimörer, tryffel & parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, parmesansmör & rostad potatis
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med aioli, krutonger & parmesan
-
Veg: Stekta nudlar
med broccoli, pak choi, koriander & chili
-Fredag
-
Kött: Grillad marinerad kalvfilé
med cafe de paris smör, rödvinssås & nypotatis
-
Fisk: Västerbotten paj
med sikrom & skagenröra
-
Veg: Stekta nudlar
med broccoli, pak choi, koriander & chili