LUNCHMENY 11:00-14:00
V.23
Måndag
-
Kött: Marinerad kyckling
med grönpepparsås & gratinerad bakpotatis
-
Fisk: Räksallad
-
Veg: Fetaostsallad
Tisdag
-
Kött: STÄNGT
-
Fisk: STÄNGT
-
Veg: STÄNGT
Onsdag
-
Kött: Dansk sjömansbiff
med saltgurka & persilja
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Moussaka
med fetaost
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Skaldjurspasta
med scampi, musslor & räkor
-
Veg: Moussaka
med fetaost
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med skysås, skirat smör, potatispuré, ärtor & lingon
-
Fisk: Pocherad torsk
med hummersås, potatispuré
-
Veg: Moussaka
med fetaost