LUNCHMENY 11:00-14:00
V.22
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika
-
Fisk: Pocherad rödspättafilé
med vitvinsås, curryveloute, räkor & ris
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, soltorkad tomat, oliver & paprika
Tisdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & ruccola
-
Fisk: Thai fishcakes
sataysås (jordnötter), gurksallad & jasminris
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, soltorkad tomat, oliver & paprika
Onsdag
-
Kött: Pannbiff
med gräddsås, lök, svartvinbärsgelé & kokt potatis
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citrongrönsaker & kokt potatis
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, soltorkad tomat, oliver & paprika
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med persiljesmör, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Koljafilé
med skaldjursrisotto
-
Veg: Grillad spetskål
med rotseller o persiljerotspuré, chili & vitlök
Fredag
-
Kött: Biffstek "provencal"
-
Fisk: Bouillabaisse (fisk o skaldjursgryta)
med scampi, musslor, torsk
-
Veg: Grillad spetskål
med rotseller o persiljerotspuré, chili & vitlök