LUNCHMENY 11:00-14:00
V.21
Måndag
-
Kött: Lyxpytt
med dijogrädde, rödbetor & saltgurka
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med saffran, grädde & juliennegrönsaker
-
Veg: Sparrisrisotto
med grillad portabello
Tisdag
-
Kött: Wallenbergare
med rödvinssås, potatispuré, ärtor & lingon
-
Fisk: Långafilé
med risotto, brynt smör & citron
-
Veg: Sparrisrisotto
med grillad portabello
Onsdag
-
Kött: Fläskfilé "black and white"
med rödvinssås, bea & rostad potatis
-
Fisk: Hummerfylld koljafilé
med skaldjurssås & pilaffris
-
Veg: Sparrisrisotto
med tryffel & spenat
Torsdag
-
Kött: STÄNGT
STÄNGT
-
Fisk: STÄNGT
STÄNGT
-
Veg: STÄNGT
STÄNGT
Fredag
-
Kött: Biffpasta
med rostad vitlökssås
-
Fisk:
-
Veg: Pasta
med rostad vitlöksås