LUNCHMENY 11:00-14:00
V.20
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med räkor, koljafilé & aioli
-
Veg: Tryffelpasta
med svamp, spenat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Wallenbergare
med potatispuré, skirat smör, lingon & ärtor
-
Fisk: Bakat sejrygg
med tomat, basilika, kalamata oliver & saffransris
-
Veg: Tryffelpasta
med svamp, spenat & parmesan
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med parmesan, tomatsky, basilika & gotländsk sparrisrisotto
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Tryffelpasta
med svamp, spenat & parmesan
Torsdag
-
Kött: STÄNGT
-
Fisk: STÄNGT
-
Veg: STÄNGT
Fredag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, tryffelmayo & rostad potatis
-
Fisk: Räksallad
med avokado, rödlök, ägg, citron & sparris
-
Veg: Fetaostsallad
med oliver, rödlök, paprika & basilikaolja