LUNCHMENY 11:00-14:00
V.2
Måndag
-
Kött: Oxfilepasta
med rostad vitlök & parmesan
-
Fisk: Pocherad laxfilé
med hollandaisesås, citron & kokt potatis
-
Veg: Rotfruktsgratäng
med västerbottenost, tomat & kapris confit
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med grönpepparsås & ugnbakad potatis
-
Fisk: Gratinerad kolja
i hummersås & pilaffris
-
Veg: Rotfruktsgratäng
med västerbottenost, tomat & kapris confit
Onsdag
-
Kött: Rödcurry kyckling
med thai basilika, kokosmjölk, chili & ris
-
Fisk: Smörstekt rödspätta
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Rotfruktsgratäng
med västerbottenost, tomat & kapris confit
Torsdag
-
Kött: Wallenbergare
med rårörda lingon, ärtor & potatispuré
-
Fisk: Lättrimmad pocherad torskfilé
med sikromscremé & kokt potatis
-
Veg: Fried rice
med mango, pak choi, sparris, broccoli, söt chili & soya
Fredag
-
Kött: Schnitzl deluxe
med tryffelmayo, schalottenlöksky & rostad potatis
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med aioli
-
Veg: Fried rice
med mango, pak choi, sparris, broccoli, söt chili & soya