LUNCHMENY 11:00-14:00
V.19
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås & råstekt potatis
-
Fisk: Fiskgratäng
med parmesan & potatispure
-
Veg: Fried rice
med pac choi,mango, koriander & broccoli
Tisdag
-
Kött: Marinerad kyckling
med curry & pasta
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris & ananas
-
Veg: Fried rice
med pac choi,mango, koriander & broccoli
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & ruccola
-
Fisk: Stekt panerad koljafilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Fried rice
med pac choi,mango, koriander & broccoli
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursqueneller
med vermouthsås & fried rice
-
Veg: Risotto primavera
med grönsparris, bönor & mini morot
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med rödvinssås, bea & rostad potatis
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med udonnudelsallad & sweet basil (OBS! INNEHÅLLER NÖTTER)
-
Veg: Risotto primavera
med grönsparris, bönor & mini morot