LUNCHMENY 11:00-14:00
V.19
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås & rostad potatis
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med sejfilé, musslor, räkor, ramslök & rotfrukter
-
Veg: Falafel
med burgul, sallad & limeyoghurt
Tisdag
-
Kött: Lasagne "al forno" due formaggio
& ruccola
-
Fisk: Torskfilé
med pepparrot, brynt smör, citron & färsk potatis
-
Veg: Falafel
med burgul, sallad & limeyoghurt
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med risottoprimavera & tomatsås
-
Fisk: Linguini med scampi
memusslor & gremolata
-
Veg: Falafel
med burgul, sallad & limeyoghurt
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, café de paris smör & klyftpotatis
-
Fisk: Rödcurry med scampi
thai basilika & jasminris
-
Veg: Spetskål
med soyasmör, rotselleripuré & zucchinisallad
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med rödvinssås, potatispuré, lingon & ärtor
-
Fisk: Rödtunga "belle meuniere"
med vårprimörer & hollandaisesås
-
Veg: Spetskål
med soyasmör, rotselleripuré & zucchinisallad