LUNCHMENY 11:00-14:00
V.18
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris, parmesan & kokt potatis
-
Veg: Portabellotoast
med aubergine
Tisdag
-
Kött: Pytt i panna
med dijonsenapsgrädde, äggula & färska rödbetor
-
Fisk: Scampi indiana
med ris & ananas
-
Veg: Portabellotoast
med aubergine
Onsdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré "BBQ"
med coleslaw & bakpotatis
-
Fisk: Stekt torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Portabellotoast
med aubergine
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, chilibea & klyftpotatis
-
Fisk: Fiskqueneller
med saffranssås & potatispuré
-
Veg: Sparrisrisotto
Fredag
-
Kött: Nollettans köttbullar
med gräddsås, lingon, saltgurka & kokt potatis
-
Fisk: Laxfyllda rödspättarullader
med champagnesås & pilaffris
-
Veg: Sparrisrisotto