LUNCHMENY 11:00-14:00
V.18
Måndag
-
Kött: Jalapeno cheesebomb (chorizo)
med färsk potatissallad & dragonaioli
-
Fisk: Långafilé
med skaldjurssås & pilaffris
-
Veg: Linguini
med spenat, soltorkad tomat & oliver
Tisdag
-
Kött: Lyxpytt (Oxfilé)
med rödbetor, saltgurka & stekt ägg
-
Fisk: Rödspättafilé
med hollandaisesås & vårprimörer
-
Veg: Gratinerad broccoli
med parmesan
Onsdag
-
Kött: Kalventrecoté
med schalottenrödvinssås & potatis
-
Fisk: Stekt kummelfilé
med gubbröra, färsk potatis & vitvinscremé
-
Veg: Rödbetsbiffar
med tsatsiki & rostad bulgursallad
Torsdag
-
Kött: Nollettans Hamburgare
-
Fisk: Laxburgare
curry & äppelmayo
-
Veg: Vegburgare
på rotselleri
Fredag
-
Kött: Helstekt Oxfilé
med rödvinssås, tärnad potatis, vitlök & parmesansmör
-
Fisk: Saffrans doftande fisk & skaldjursgryta
med vitlöksbröd & aioli
-
Veg: Sparris risotto
med persiljerotchips