LUNCHMENY
V.16
Måndag
-
Kött: Kycklingklubbfilé
med pepparsås & klyftpotatis
-
Fisk: Thailändska fiskbiffar (Lax)
med rödcurry, koriander & jasminris
-
Veg: Fried rice
med pak choi, mango, sötchili & soya
Tisdag
-
Kött: Fläsknoisette (Provencal)
med potatisgratäng, rödvinssås & tomatsallad
-
Fisk: Lättrimmad pocherad långafilé
mec pepparrot, kapris & rödbetor
-
Veg: Spenat & västerbottenpaj
Onsdag
-
Kött: Fyllda oxrullader
med gräddsås, färskpotatis & svartvinsbärsgelé
-
Fisk: Smörstekt torskfilé
med remouladsås, kokt färskpotatis, citron & persiljerot
-
Veg: Rostad paprika
fylld med zucchini, solrosfrön & mascarpone med pasta
Torsdag
-
Kött: Hamburgare Deluxe
-
Fisk: Laxfilé
med primörsallad & ramslöksmajonäs
-
Veg: Broccoli & fetaostgratäng
Fredag
-
Kött: Örtbakad kalvytterfilé
med risotto primavera & salviasky
-
Fisk: Laxfärserad spättafilé
med saffransris & vitvinssås
-
Veg: Risotto primavera
med rotselleri & citron crudité