LUNCHMENY 11:00-14:00
V.11
Måndag
-
Kött: Kycklingcurry
med jasminris
-
Fisk: Gratinerad torsk
med sparris, parmesan & potatismos
-
Veg: Bakad spetskål
med soyasmör, rotselleri& persiljerotspuré
Tisdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med BBQ, coleslaw & rostad potatis
-
Fisk: Stekt rödspätta
med remouladsås, kokt potatis & citrongrönsaker
-
Veg: Bakad spetskål
med soyasmör, rotselleri& persiljerotspuré
Onsdag
-
Kött: Nollettans köttbullar
med gräddsås, rårörda lingon, saltgurka & kokt potatis
-
Fisk: Fisksymfoni
med saffransås & pilaffris
-
Veg: Bakad spetskål
med soyasmör, rotselleri& persiljerotspuré
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med grönpepparsås & råstekt potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med ananas & ris
-
Veg: Falafel
med saffransris, paprikajuice & limeyoghurt
Fredag
-
Kött: Yakiniku (entrecoté)
med teriyakisås, kimchi & ris
-
Fisk: Skaldjurspaella
med scampi, musslor & räkor
-
Veg: Falafel
med saffransris, paprikajuice & limeyoghurt