LUNCHMENY 11:00-14:00
V.10
Måndag
-
Kött: Pasta
med marinerad kyckling, grön pesto, soltorkad tomat & parmesan
-
Fisk: Fiskgratäng
med skogschampinjoner, parmesan & potatismos
-
Veg: Vårlig Risotto
med vår-primörer
Tisdag
-
Kött: Bouef bourgogne
med potatispuré, svamp, fläsk & syltlök
-
Fisk: Thailändska färsbiffar
med sötchilisås & udonnudlar
-
Veg: Vårlig Risotto
med vår-primörer
Onsdag
-
Kött: Lasagne Al Forno
med basilika, parmesan & ruccola
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta
med saffran, torsk, räkor & aioli
-
Veg: Vårlig Risotto
med vår-primörer
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bearnaisesås, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Stekt torskfilé
med skagenröra, kokt potatis & citron
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med potatispuré, ärtor, rödvinssås & lingon
-
Fisk: Långafilé
med champagne&gräslöksås & potatispuré
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole