LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 44
Måndag
-
Kött: Pasta bolognese
med parmesan, basilikaolja
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
med parmesan, svamp, potatispuré
-
Veg: Ugnsbakad spetskål
med tryffelrisotto, persiljerot, brynt smör, confit tomat
Tisdag
-
Kött: Rödbiff curry
med thaibasilika, zucchini, jasminris
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med torsk, räkor, gräslök, dill o rotfrukter
-
Veg: Ugnsbakad spetskål
med tryffelrisotto, persiljerot, brynt smör, confit tomat
Onsdag
-
Kött: Wallenbergare
med rödvinssky, skirat smör, ärtor, lingon, potatispuré
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Ugnsbakad spetskål
med tryffelrisotto, persiljerot, brynt smör, confit tomat
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursqueneller
med hummersås, sockerärtor, potatispuré
-
Veg: Pasta arrabiata
burrata, oliver, soltorkad tomat, burrata
Fredag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med grönpepparsky, potatisgratäng
-
Fisk: Grillad scampi
med caesarsallad, chili, vitlök, bacon o krutonger
-
Veg: Pasta arrabiata
burrata, oliver, soltorkad tomat, burrata