LUNCHMENY
V.13
Måndag
-
Kött: Pytt i panna
med pepparrot & senapsgrädde, rödbetor & stekt ägg
-
Fisk: Torsk
med tomat, oliver, saffran & pilaffris
-
Veg: Broccoli & fetaostgratäng
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Tisdag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås & klyftpotatis
-
Fisk: Fisk & skaldjurskastrull
med ramslök & färskpotatis
-
Veg: Grön sparrisrisotto & persiljerot
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Onsdag
-
Kött: Fläsksida
med jordärtskockspuré rödvinssås & mandelpotatis
-
Fisk: Rödspätta
fylld med scampi & räkor, champagnesås & grön potatispuré
-
Veg: Pasta
med portabello parmesan & tryffel
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Torsdag
-
Kött: Köttbullar
med gräddsås, rårörda lingon, saltgurka & kokt potatis
-
Fisk: Panerad koljafilé
med äppel o currymayo kokt färskpotatis & citron
-
Veg: Chevré chaud
med honung & pinjenötter
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Fredag
-
Kött:
-
Fisk:
-
Veg:
-
Dagens sallad: