LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 3
Måndag
-
Kött: Marinerad kycklinglårfilé
med schalottenlöksky, tryffelrisotto
-
Fisk: Pocherad sejrygg
med brynt smör, hollandaisesås, spetskål, potatismos
-
Veg: Grillad blomkål
rostad vitlökscreme, potatispuré
Tisdag
-
Kött: Yakiniku
med teriyakisås, kimchi, vårlök, japansk ris
-
Fisk: Fiskgratäng
sparris, pamersan, potatispuré
-
Veg: Grillad blomkål
rostad vitlökscreme, potatispuré
Onsdag
-
Kött: Kalvfärsbiffar
schalottenlöksky, soltorkad tomat, basilika, parmesan, potatispuré
-
Fisk: Stekt panerad koljafilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Grillad blomkål
rostad vitlökscreme, potatispuré
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med curry o äppelmayo, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
scampi, torsk, räkor, saffran, aioli
-
Veg: Grönsaksbiffar
med fetaosttzatsiki, paprikajuice, klyft potatis
Fredag
-
Kött: Burrito (högrev)
salsa, gräddfil, guacamole, cheddar, ris
-
Fisk: Laxfärs queneller
hummersås, pilaffris
-
Veg: Grönsaksbiffar
med fetaosttzatsiki, paprikajuice, klyft potatis