LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 2
Måndag
-
Kött: Trettondagen
-
Fisk: Trettondagen
-
Veg: Trettondagen
Tisdag
-
Kött: Wallenbergare
skirat smör, rödvinssky, ärtor, lingon, potatismos
-
Fisk: Laxfylld rödspättafilé
vitvinsås, spenat, potatispuré
-
Veg: Bakad spetskål
med tryffelrisotto, brynt smör, parmesan
Onsdag
-
Kött: Pepparstek
med pepparsås, potatisgratäng
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med tryffelrisotto, brynt smör, parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås, potatisgratäng
-
Fisk: Thai fishcakes
med jordnötsås, gurksallad, jasminris
-
Veg: Broccoli o fetaostgratäng
med tomat o löksallad, potatis, basilika
Fredag
-
Kött: Biffgryta
med champinjoner, purjolök, pilaffris
-
Fisk: Grillad scampi
med caesarsallad, krutonger, bacon, parmesan
-
Veg: Broccoli o fetaostgratäng
med tomat o löksallad, potatis, basilika