LUNCHMENY 11:00-14:00
V.8
Måndag
-
Kött: Lyxpytt i panna
med stekt ägg & rödbetor
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med jumbosej, räkor & rotfrukter
-
Veg: Fried rice
med pak choi, zucchini, morot, sweet chili & lime
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med rödvinssås, chilibea & rostad potatis
-
Fisk: Asiabakad torsk
med kokossås & fried rice
-
Veg: Fried rice
med pak choi, zucchini, morot, sweet chili & lime
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med bacon, smålök, champinjoner & potatispuré
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Fried rice
med pak choi, zucchini, morot, sweet chili & lime
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med vitlökssmör, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Skaldjurspaella
med scampi, musslor, rödräkor, saffran & citron
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotspuré & broccolini
Fredag
-
Kött: Tryffelfettuchini
med kalvfilé, spenat
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med torsk, tomat & aioli
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotspuré & broccolini