LUNCHMENY 11:00-14:00
V.6
Måndag
-
Kött: Kyckling rödcurry
limeblad, thai basilika, jasminris
-
Fisk: Örtbakad jumbosejfilé
med beurre blanc & potatispuré
-
Veg: Chili o vitlöksbakad spetskål
med tryffelrisotto
Tisdag
-
Kött: Fläsksida
med skysås, gräddkokt lök, kapris & puré
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
med parmesan, sparris, potatismos
-
Veg: Chili o vitlöksbakad spetskål
med tryffelrisotto
Onsdag
-
Kött: Nollettans köttbullar
gräddsås, saltgurka, lingon, potatismos
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Chili o vitlöksbakad spetskål
med tryffelrisotto
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibea, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Currystekt koljafilé
med blomkålspuré, kokt potatis
-
Veg: Burrito
med bönor, paprika, salsa, guacamole, cheddar & ris
Fredag
-
Kött: Tryffel fettuccini
med marinerad kalv, spenat, parmesan
-
Fisk: Scampi indiana
jasminris, paprika & ananas
-
Veg: Burrito
med bönor, paprika, salsa, guacamole, cheddar & ris