LUNCHMENY 11:00-14:00
V.5
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med gräddsås, kokt potatis, gelé
-
Fisk: Gratinerad jumbosejfilé
med svamp, parmesan, potatispuré
-
Veg: Pasta arrabiata
med buffelmozarella
Tisdag
-
Kött: Kycklingbröstfilé
fylld med gorgonzola, rödvinssky, rostad vitlökspasta
-
Fisk: Thai fishcakes
med kokos o limesås, gurksallad, jasminris
-
Veg: Pasta arrabiata
med buffelmozarella
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & ruccola
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Pasta arrabiata
med buffelmozarella
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås & tärnad potatis
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med champagnesås, juliennegrönsaker, pilaffris
-
Veg: Moussaka
med fetaost, zucchini, aubergine
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
rödvinssky, råstekt potatis, vitlökssmör
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med aioli, krutonger, kokt potatis
-
Veg: Moussaka
med fetaost, zucchini, aubergine