LUNCHMENY 11:00-14:00
V.4
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan, basilikaolja
-
Fisk: Pocherad jumbosejfilé
med pepparrot, brynt smör, kokt potatis & räkor
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotspuré, brynt smör, blomkål, potatis
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
champinjonsås, rostad potatis, gelé
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
parmesan, potatispuré
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri o persiljerotspuré, brynt smör, blomkål, potatis
Onsdag
-
Kött: Wallenbergare
rödvinssky, skirat smör, ärtor, lingon, potatispuré
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Falafel
paprikajuice, limeyoghurt & saffransris
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med vitlökssmör, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Scampi
med fried rice, mango, koriander, lime & soya
-
Veg: Falafel
paprikajuice, limeyoghurt & saffransris
Fredag
-
Kött: Fläskfilé "black and white"
rödvinssky, tärnad potatis, bea
-
Fisk: Smörstekt rödspättafilé
tartarsås, kokt potatis, citron
-
Veg: Falafel
paprikajuice, limeyoghurt & saffransris