LUNCHMENY 11:00-14:00
V.46
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med örtig gräddsås, kokt potatis, lingon
-
Fisk: Pocherad jumbosej
med currysås & jasminris
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleripuré, vitlökspenat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Stekt fläsk
med löksås, kokt potatis
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
med beurre blanc, parmesan & potatispuré
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleripuré, vitlökspenat & parmesan
Onsdag
-
Kött: Gorgonzola fylld kycklingbröstfilé
med rostad vitlökspasta & rödvinssås
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleripuré, vitlökspenat & parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibea, rödvinssås rostad potatis
-
Fisk: Laxcanneloni
i räksås, fänkål & rotsellericrudité
-
Veg: Zucchini piccata
med tomatsås & saffransrisotto
Fredag
-
Kött: Fylld kycklingclubfilé
med soltorkad tomatpistage, grönpepparsky & potatismos (NÖTTER)
-
Fisk: Skaldjursrisotto
med musslor, scampi, rödräkor & gremolata
-
Veg: Zucchini piccata
med tomatsås & saffransrisotto