LUNCHMENY 11:00-14:00
V.39
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås, råstekt potatis & broccoli
-
Fisk: Thai fishcakes
med rödcurry, kokos & jasminris
-
Veg: Pistagepesto pasta
med soltorkad tomat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & ruccola
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris, parmesan & potatismos
-
Veg: Pistagepesto pasta
med soltorkad tomat & parmesan
Onsdag
-
Kött: Nollettans köttbullar
med gräddsås, pressgurka, lingon & kokt potatis
-
Fisk: Stekt panerad koljafilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Pistagepesto pasta
med soltorkad tomat & parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, cafe de paris smör, & rostad potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med fänkål, tomat & aioli
-
Veg: Fried rice
med pak choi, blomkål & sweetchili
Fredag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med bea, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris & ananas
-
Veg: Fried rice
med pak choi, blomkål & sweetchili