LUNCHMENY 11:00-14:00
V.36
Måndag
-
Kött: Marinerad kycklingbröstfilé
med currypasta & paprika
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med saffranssås & basmatiris
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, chilli & vitlökssmör
Tisdag
-
Kött: Biff á la lindström
med rödvinssås, persiljesmör & råstekt potatis
-
Fisk: Thai fishcakes
med jordnötssås, gurksallad & jasminris
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, chilli & vitlökssmör
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med svamprisotto, tomat & basilikasås
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med svamprisotto, chilli & vitlökssmör
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Laxfylld rödspätta
med kräftsås, juliennegrönsaker & pilaffris
-
Veg: Moussaka
med aubergine, fetaost, zucchini & rostad paprika
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med skiratsmör, rödvinssky, lingon, ärtor & potatismos
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med udonnudlar, ingefära & limesås
-
Veg: Moussaka
med aubergine, fetaost, zucchini & rostad paprika